Arrangement

Bindernæs Efterskoles julebazar

Heldagsarrangement

 

Kom og få en god dag på Bindernæs Efterskoles julebazar. Der er gode oplevelser for alle aldre, så tag hele familien med og få en god dag med julen i centrum.

11.00

Åbner

 

Vores julebazar åbner og der vil være mulighed for at besøge vores stande og levende værksteder hele dagen. Der vil også være mulighed for at besøge julemanden i julemandens hule og købe amerikansk lotteri. Du kan også besøge vores bondegårdsdyr. Vi lukker først igen kl. 16.00, så sæt hele dagen af i kalenderen og få en hyggelig dag.

12.00 og 14.00

Opvisning

 

Der vil være mulighed for at spille på grise i vores grissevædeløb. Hvilken gris er den hurtigste kom og gæt på dit favorit nummer og måske bliver du den heldige vinder. Efter endt vædeløb fortæller eleverne også gerne om deres hverdag med dyrene, til dem der måtte være interesseret.

11.30 og 13.30

Opvisning

 

Så vil der være mulighed for at se nogle af vores eleverne på hesteryg igen. Efter endt opvisning, vil der være mulighed for at købe trækture på nogle af skolens heste. Eleverne fortæller også gerne om deres hverdag med hestene, til dem der måtte være interesseret.

15.00

Trækning af vindere

 

Der bliver udtrukke vindrer i vores amerikanske lotteri.

 

 

Glædelig jul

 

Vi ses på Bindernæs Efterskole til årets julebazar

Kontakt

 

For yderligere oplysninger kan Bindernæs Efterskole kontaktes.

Godt at vide

 

Det koster ikke noget at parkerer og komme ind at se vores julebazar.

Betaling

 

Du kan købe med kontanter og mobilepay.

XMAS SPECIAL

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED